İSTANBUL / TUZLA - TOKİ ORUÇ REİS İMAM HATİP ORTAOKULU

May

2. Dönemin 2. Sınavlarında tüm öğrencilerimizi başarılar dileriz...

May

6 MAYIS 2024 PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN YENİ DERS PROGRAMLARIMIZI UYGULAYACAĞIZ.

Mrt

DEĞERLİ VELİLİRİMİZ 2024 YILI LGS BAŞVURLARI 18-24 MART 2024 TARİHLERİ ARASINDA E-OKUL ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR. E-OKULDAN BAŞVURUNUZU YAPTIKTAN SONARA OKULDAN ONAYLATTIRIP ÇIKTILARINIZI ALMANIZ GEREKMEKTEDİR.İMKANI OLMAYANLAR OKULDAN DA BAŞVURULARINI YAPABİLİRLER. PANDEMİ NEDENİYLE OTOMATİK YAPILMAKTA OLAN SINAV KAYITLARI TEKRAR VELİ İSTEĞİNE BIRAKILMIŞTIR. SORULAR 8. SINIF KONULARINDAN ÇIKACAK OLUP ÖĞRENCİLERİMİZ BELİRLENEN OKULLARDA SINAVA GİRECEKLERDİR. DAHA AYRINTILI BİLGİ EDİNMEK İÇİN 2024 LGS BAŞVURU KILAVUZUNU DİKKATLİCE OKUYABİLİRSİNİZ. BAŞVURULAR SÜRESİ İÇERSİNDE YAPILMALIDIR.

E-OKULDAN BAŞVURU BASAMAKLARI:

Mrt

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE 25 MART- 5 NİSAN 2024 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK 2. DÖNEM 1. SINALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Mrt

VELİLERİMİZİN ÖĞRETMENLERİMİZLE ÖĞRENCİLERİNİN DURUMLARINI BİREYSEL OLARAK ÖNCEDEN RANDEVU ALARAK GÖRÜŞMESİ İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ ÖĞRETMEN VELİ GÖRÜŞME SAATLERİMİZ GÜNCELLENMİŞTİR.

Şbt

YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ VE AİLELERİNİ KUTLUYOR, EMEK VEREN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

2024 DYK 1. TAM KAPSAM DEĞERLENDİRME UYGULAMASI

8. Sınıflarda 20 Türkçe, 10 Sosyal Bilgiler, 10 İngilizce, 10 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, 20 Matematik, 20 Fen Bilimleri sorularından oluşan DYK 1. Tam Kapsam Değerlendirme Uygulaması aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde EBA platformu üzerinden yapılacaktır.

Tüm Öğrencilerimizin katılımını rica ederiz.

Şbt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİNDE  SINIFLARIMIZDA UYGULANACAK HAFTALIK DERS PROGRAMI GÜNCELLENMİŞTİR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN YENİ PROGRAMA GÖRE HAZIRLIKLARINI YAPARAK OKULA GELMELERİNİ RİCA EDERİZ.

Ara

Değerli Velilerimiz; 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Veli Görüşmeleri'nde haberimizde yer alan resme göre okul idaresi yada sınıf öğretmenimizle görüşüp randevu alarak öğretmenlerimizle görüşmeye gelmenizi önemle rica ederiz.

Ağu

4.sınıfı bitiren ve okulumuza kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler için hazırlanmıştır.

Kontenjanımız sınırlı sayıdadır. Ön kayıt yaptıran öğrencilerimize kayıtta öncelik verilecektir.

Ön kayıt formunun doldurulması kesin kayıt işleminin yapıldığı anlamına gelmez.

Formu doldurmak için sonrakine basınız. Bilgileri doldurup gönder butonuna basınız.

OKUL TANITM AFİŞİMŞİZE LİNKE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ